pátek 16. září 2022

Den 2 - Zkoumáme okolí

Zkoumáme je možná silné slovo. Zahálka začala a nikam dál se ani nešlo dostat. 😁 Dopoledne jsme akorát sešli na naši nejbližší pláž. Liduprázdná a kamínků plná. Krásně čistá voda barvy azurové.

Fána byl naprosto ve svém živlu a já si uvědomila, že až tak moc z moře teda unešená nejsem, zejména když tam nemám stín a sprchu u nosu. Někdo si libuje, že je celý osolený z mořské vody, mě to spíš svědí.

Ale abych nekecala: je tady krásně.
Odpoledne jsme popojeli do nejbližší vesnice Kastri, jasně že autem, protože kdo by v tom vedru chodil pěšky po silnici. Dali jsme si oběd (místní taverna, smažená ryba a řecký salát, výhled na moře) a kafe (jiná kafe taverna, espresso, voda kolik chceš zadarmo, výhled na moře) a pak se udála nějaká díra v čase a bylo najednou 17 h. 😁
Večer jsme strávili doma na terase, s drinkem a skvělým výhledem. Na co se někam honit...

Je to pro mě nezvyk absolvovat celý den s takovým minimem aktivit. Ale prý se tomu říká dovolená 😁😁

Pozorování: je tu všude milion koček. Jsou vyzáblé, vysportované a asi furt mají hlad. Naši sousedi ve vilce nám ráno věnovali pytel krmiva, co už nestihli zkrmit. Tak pokračujeme ve výkrmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Barcelona - den 8.

Všechno dobře dopadlo, už jsme zase zpátky doma. Velmi nevyspaná, navíc ten teplotní šok a v Čechách to žije úplně jinými tématy... Ale to n...